Műanyag erkélyajtók

Műanyag teraszajtók a csodás lakóélményért

Otthon – biztonságot és meghittséget jelent. Emellett megteremti a kibontakozás szabadságát, hogy igazán önmagunk lehessünk. A VEKA tolóajtó rendszerével mindez megvalósulhat: tágas terek, fény, friss levegő, amikor csak szüksége van rá – biztonságos védelem a széltől, az időjárástól és a hívatlan látogatóktól.

Engedjen be otthonába minél többet a természetből olyan tolóajtóval, mely színben, formában és funkcióban olyan egyedi lehet, mint amilyen Ön saját maga.

A VEKA profilokból készült műanyag teraszajtó rendszerek új lakóélményt kölcsönöznek a világos tereknek mindamellett, hogy kiválóan szigetelnek és rendkívül könnyű a kezelésük.

Energia- és költség-megtakarítás

A nagy üvegfelületek korábban többnyire nagy hőveszteséget jelentettek. A VEKA műanyag teraszajtói innovatív energiamegtakarító rendszere nemcsak világos otthont, de modern hatékonyságot is biztosítanak. Mindez a kiválóan szigetelő többkamrás profil kifinomult konstrukciójának, a Neopor®- tömítésű metszetnek és a hőhídmentes küszöbnek köszönhető. Az üvegezés típusától függően olyan kitűnő hőszigetelési értékek teljesülnek, amelyek az energia-megtakarítási előírásoknak (EnEV) játszva megfelelnek.

Így segít Önnek a VEKA tolóajtó értékes fűtési energiát és pénzt megtakarítani.

Elegáns megjelenés

A VEKA tolóajtó rendszerrel egyedi elképzeléseket valósíthat meg a látvány bárminemű csorbítása nélkül. Még az emeleti szinteken is diszkrét, keskeny peremek láthatók. A síkra záródó szárny, az egységesen

körbefutó nút és a szintén tömör, akadálymentes küszöb elegáns szürke színben minden perspektívából stílusos külsőt kölcsönöznek a VEKA tolóajtó rendszernek. További előny: a tömítések el vannak rejtve, akárcsak a szárny vízrései, így a nem túl szép vízrés takarók elhagyhatóak.

Teljes szigetelés / Tökéletes tömítés

Akkor is, ha az időjárás kint hideg és barátságtalan: a VEKA profilból készült műanyag erkélyajtó a lakásban mindig kellemes, meghitt hangulatot biztosít. Az értékes tömítések, melyek a teljes szárnyban körbefutnak és részben a kiegészítő profilokba is integrálva vannak, megbízhatóan védenek a huzat, a nedvesség ellen, és kiküszöbölik a hőhidat. Így bármilyen időjárás esetén biztonságban és kényelemben érezheti magát otthonában.

Több szín - változatosabb megjelenés

A VEKA tolóajtó rendszerrel akár egyedi nyílászárók kialakítását is játszva megvalósíthatja: egyszerűen válassza ki kedvenc színárnyalatát a különböző színés fadekor kínálatunkból! Továbbá aluhéj borítás is kerülhet a keretekre, szintén a kedvenc színárnyalatában, mely a tolóajtónak még nemesebb külsőt kölcsönöz.

Könnyű tisztítás

A tökéletesen sima profilfelületek nagyon könnyen tisztíthatók, így a kosznak semmi esélye. A műanyag profilokat egyébként sosem kell újralakkozni, újrafesteni. A VEKA nyílászárók hosszú éveken át tiszta közérzetet biztosítanak.

„A” osztályú VEKA profilok

Első osztályú nyílászárók: VEKA minőség!

Az „A” osztályú VEKA profilok a minőségi nyílászárók ideális alapjai: a még több stabilitásnak és sarokmerevítésnek köszönhetően betörésbiztosak, a legjobb hőszigetelési- és zajvédelmi értékeket garantálják, továbbá a hosszú évek használata során is kiváló működést biztosítanak.

Ezen igényekből kiindulva készítünk mi, mint VEKA szaküzem kizárólag csak „A” osztályú minőségi VEKA profilokból nyílászárókat a minőségi többlet elérése érdekében. (DIN EN 12608 szabvány szerint)

Színek

Hol vásárolhatok?

VEKA Partnerek

VEKA Visztonteladók

A VEKA műanyag erkélyajtó a legjobb választás az otthona, nyaralója számára, ha fontos önnek a biztonság, a hő- és zajszigetelés, a nyugodt nappalok és éjszakák! Prémium alapanyagokból, piacvezető szaktudással és technológiával készítjük el ügyfeleink számára azokat a műanyag erkély- és teraszajtókat, amelyek után évtizedekig tökéletesen kiszolgálják minden igényüket.
A VEKA számára több a műanyag nyílászárók tervezése és gyártása, mint egyszerű munka. Számunkra hivatás az, hogy ügyfeleink a legjobbat kapják.

Műanyag teraszajtóink biztosítják az igazi VEKA-lakóélményt

Az otthon, vagy a nyaraló sokkal több, mint egy lakás, egy funkcionális építmény! Otthonná akkor válik, amikor megkapja benne azt az élményt, amitől igazán jó élni egy lakásban, amitől csodás pillanatokkal gyarapodhat a nyaralása során.
A VEKA műanyag erkélyajtó olyan tolóajtó rendszerrel érkezik az ön otthonába, amely által egyszerre valósul meg a lakóingatlan javított betörésvédelme, a levegő szabályozható áramlása, a lehető legtágasabb terek biztosítása.

A VEKA műanyag erkélyajtó növeli az energiahatékonyságot

A piacvezető technológiánknak hála az összes VEKA teraszajtó „A” osztályú profillal rendelkezik a DIN EN 12608 szabvány szerint, aminek köszönhetően a hang- és hőszigetelés a lehető legteljesebbé válik az ügyfeleink otthonában, nyaralójában.
Ha VEKA teraszajtót használ, akkor jelentős mértékben csökkentheti mind a fűtésszámláját, mind a zajszennyezést, ezzel biztosítva a komfortot és nyugalmas csendet az otthonában vagy a nyaralás során.

A VEKA műanyag teraszajtó jelentősen javítja az ingatlan biztonsági szintjét

Az általunk alkalmazott technológiáknak és anyagoknak köszönhetően a betörésvédelem is a lehető legmagasabb szintű, ami a hagyományos nyílászárók szegmensét illeti. Természetesen léteznek biztonságosabb erkélyajtók, ám azok már katonai szabványoknak megfelelő, páncélüveggel ellátott biztonsági ajtók.
Ha ön nem egy bunkerben él, viszont szeretné, ha a műanyag teraszajtója a lehető legnagyobb biztonságot nyújtsa otthona, nyaralója számára, akkor egyértelműen a VEKA nyílászárók kínálják az optimális megoldást.

A VEKA műanyag erkélyajtó igazodik az ön otthonához

A fehér ajtók kora ugyan nem járt le, ám a színes ajtók kedvelőinek se kell többé kompromisszumot kötnie! A VEKA teraszajtó kínálatában egész színskála áll rendelkezésre, hogy a színben tökéletesen harmonizáló erkélyajtót vásárolhassa meg.