Műanyag ablakok

Nyílászárók egyedi stílusban

Ablakot nem a polcról leemelve vásárolunk. A nyílászárók olyan egyedi darabok, melyek a gyártó üzemben a speciális igényeket és az épület jellegét figyelembe véve az otthonához készülnek.

Ezáltal a VEKA nyílászáró profilok széles keret-, szárny- és kiegészítő elem választéka által számtalan kivitelben rendelhető. Így fantáziájának nincsenek határai: legyen fehér vagy színes, karakteres kiegészítőkkel, mint osztók, vagy a formák által: kör, íves, háromszög, keskeny, csúcsos.

Minden lehetséges – az Ön egyedi stílusában.

Energia és költségcsökkentés

A többkamrás technikának köszönhetően a VEKA profilok kifejezetten alacsony hőátbocsátási értéket biztosítanak. Értékes fűtési energiát megspórolva a fűtési költségek csökkennek, és így a CO2 kibocsátás is minimális lesz.

Kiváló lakóklíma

A VEKA ablakprofilok kiváló szigetelési tulajdonsága gondoskodik a helyiségek csekély hőmérséklet különbségéről, így kellemes atmoszférát biztosít, a megbízható tömítések a hideg és a huzat számára sem hagynak esélyt.

Nagyobb biztonság

A nyílászáróknak elhelyezkedésüktől, elérhetőségüktől függően teljesen eltérő biztonsági követelményeknek kell megfelelniük. A VEKA profilból készült nyílászárókat speciális vasalatokkal, üvegekkel, kilincsekkel lehet individualizálni, ezáltal a betörés elleni biztonságot emelni.

Optimális hangszigetelés

A zajterhelés megzavarja az otthon nyugalmát, sőt az egészségre is hatással lehet. A VEKA profilokból készült nyílászárók hatékony védelmet nyújtanak zaj ellen, és ezáltal a legmagasabb zajvédelmi osztályba tartoznak.

Sokszínűség

A színes ablakok vagy ajtók egészen különleges hangsúlyt adnak a megjelenésnek. A több mint 50 szín és széles fadekor választék egészen egyedi megoldásokat is lehetővé tesz, legyen bármilyen típusú az épület.

A jövő értéke

Az új nyílászáró megtérülő befektetés, mivel emeli az ingatlan értékét. A kiváló minőségű SOFTLINE profilok a különösen sima felületüknek köszönhetően hosszú évekig szépek maradnak, tisztításuk gyors, könnyű, és soha nem kell festeni őket.

„A” osztályú VEKA profilok

Első osztályú nyílászárók: VEKA minőség!

Az „A” osztályú VEKA profilok a minőségi nyílászárók ideális alapjai: a még több stabilitásnak és sarokmerevítésnek köszönhetően betörésbiztosak, a legjobb hőszigetelési- és zajvédelmi értékeket garantálják, továbbá a hosszú évek használata során is kiváló működést biztosítanak.

Ezen igényekből kiindulva készítünk mi, mint VEKA szaküzem kizárólag csak „A” osztályú minőségi VEKA profilokból nyílászárókat a minőségi többlet elérése érdekében. (DIN EN 12608 szabvány szerint)

Színek

Hol vásárolhatok?

VEKA Partnerek

VEKA Visztonteladók

Ismerje meg, miért közkedveltek a VEKA műanyag ablakok, és miért jelent egyet a VEKA név a minőséggel, megbízhatósággal és tartóssággal! Szakembereink a legjobbnak számítanak a szakterületükön, akár a műanyag ablakok tervezéséről, akár a kivitelezésről van szó.
Amikor egy VEKA ablakot vásárol, biztos lehet benne, hogy minőséget kap a pénzéért. Nyílászárót nem egy vagy öt, de inkább húsz harminc évre vásárolunk – kivéve, ha VEKA ablakot vesz, mert akkor még az unokájának se lesz gondja rá.
A VEKA márkanév azért válhatott a minőségi műanyag ablak szinonimájává, mert nem alkuszunk meg, és ügyfeleinknek a lehető legjobbat kínáljuk. Tudja meg, miért fog minket választani, még ha talál is olcsóbbat a piacon!

A VEKA ablakokkal egyszerre spórol a fűtésszámlán és óvja a környezetét

Önnek is fontos a takarékosság, mert elsősorban nem az utcát szeretné fűteni, hanem az otthonát? Akkor a VEKA műanyag ablak az ideális választás, mert az összes VEKA műanyag ablak olyan többkamrás technikával készül, amely garantálja, hogy az energiahatékonysága a legjobbak közé tartozzon.
A műanyag ablakok piacán a VEKA profilok bírnak talán a legalacsonyabb hőátbocsátási értékkel, így aki tőlünk vásárolja meg nyílászáróját, jelentős mértékű fűtési energiát takaríthat meg, sőt a környezetet is védi ezáltal, mert a kevesebb fűtés kevesebb CO 2 kibocsátást jelent!

A VEKA ablakok segítenek az allergiásoknak

A VEKA ablakprofilok olyan szigetelési tulajdonsággal bírnak, amely ideális légkört teremt a beltérben tartózkodók számára. A tökéletes tömítéseknek hála mindössze annyi levegő juthat be az ingatlanon belülre, amennyit szándékosan beenged.
Virágzási időszakban így gondoskodhat róla, hogy a lehető legkevesebb pollen jusson a lakás légterébe, ahogy szennyezettebb levegőjű környéken a kipufogógázoknak és szálló pornak sincs esélye.
A szabad légzés, a tüsszögésmentes napok, a szemirritáció csökkenése vagy akár megszűnése mind olyan áldásos hatás, amire allergiások milliói vágynak. A VEKA ablakok csodát nem tudnak művelni, ám megteszik, amit lehet: kint tartják a pollenek és por lehető legnagyobb részét ott, ahova valók: a szabadban.

A VEKA ablakok nyugodt alvást, zavartalan munkát biztosítanak

Ön is nehezen alszik el, ha folyamatosan behallatszik a külvilág zaja? Ha van kisgyermeke, bizonyosan tudja, mennyire fontos a nyugodt pihenés számukra, amikor nem szabad, hogy kiabálás, autódudálás, építkezés zaja megzavarja.
A zajterhelés a felnőttek életét is megkeseríti, és valódi egészségügyi kockázattal bír, ha folymatos zajban kell élnie. A VEKA profilokból készült műanyag ablakok a zajjal, zajterheléssel szemben is előrangúan hatékony védelmet nyújtanak a külvilág zajával szemben. Ezt bizonyítja az is, hogy a legmagasabb fokozatú zajvédelmi osztályba sorolják őket.

A VEKA ablakok óvják az otthonát, munkahelyét is

A bukó/nyíló műanyag ablakok, amennyiben a VEKA gyártja őket, kimagasló biztonsági értékkel bírnak! Tegyen többet otthona, irodája biztonságáért, nehezítse meg a bűnözők dolgát VEKA műanyag ablak beszerzésével!
Olyan speciális vasalatokkal, üveggel és ellenálló műanyag felhasználásával készülnek profiljaink, amelyek jelentősen megnehezítik az elkövetőket a betörés végrehajtásában. Ami a rablók számára pár perc egy régimódi faablak esetében, az a VEKA nyílászáróknál akár fél órába is telhet!

Fehér, vagy sokszínű műanyag ablak? A válasz a VEKA

A VEKA egyaránt gyárt színes és fehér műanyag ablakprofilokat. Válassza ki az önnek leginkább tetsző színárnyalatot a rendelkezésre álló színskálából, és azonnal meg is rendelheti az ablakot raktárról! Akár sztenderd méretben, akár egyedi méretben keres műanyag nyílászárót, a veka.hu a legjobb választás. Nálunk nincsen kivitelezhetetlen méret a műanyag ablakok esetében!