VEKASLIDE 82 erkélyajtó profil

Az emelő toló ajtó rendszer az átgondolt profilgeometriának és a modern 3 rétegű hőszigetelő üvegezésnek köszönhetően a legújabb nyílászáró konstrukciók szintjével összhangban a legjobb hőszigetelési értékeket biztosítja. Így Ön nem kényszerül a hőszigetelés és a nagyfelületű ablakok közötti választásra. A kiváló Uf = 1,4W/(m2K) tok érték, a magas szigetelési értékhez tervezett beépítési mélység és stabilitás a legjobb hőszigetelési tulajdonságokat biztosítja.
VEKA SLIDE 82mm-es erkélyajtó profil

A VEKASLIDE 82 rendszer a nagyméretű üvegfelületeknél is kiváló hőszigetelést biztosít: eléri akár az optimális Ud 0,6 W/(m2K)*-ig a passzívház szintet, továbbá értékes fűtési energiát és költségeket takarít meg. Így könnyedén teljesülnek ingatlanának aktuális és előre látható energia hatékonyságra vonatkozó követelményei.
VEKA SLIDE 82

A zárt tolóajtók esetén a profi lban végigfutó tömítések és a duotermikus, hőhídmentes küszöb integrált szigetelése védelmetnyújtanak a hideg, a zaj és a csapóeső ellen, így biztosítva a kellemes közérzetet. A nyitott ajtók mellett pedig a teljes szabadságot élvezheti. Az akadálymentes küszöb magától értetődően hőhídmentes és a precízen rögzített görgőknek és teflonmegvezetőknekköszönhetően pedig a nagyméretű emelő-toló ajtók működtetése gyerekjáték.

VEKA SLIDE 82

A VEKASLIDE 82 rendszer sima, fugamentes, zavaró élek nélküli tokfelületeket kínál – még a tömítések is rejtve vannak, ezáltalszinte láthatatlanok. A keskeny profilok elegáns látható felülete harmonikusan illeszkedik minden építészeti stílusba. Ha pedig szeretné, adjon színes hangsúlyt a homlokzatnak – élénk színekkel és fadekorokkal vagy alutakaróhéjjal az Ön kedvenc színével.

VEKA SLIDE 82

A VEKA profilrendszerek az „A”- osztályú DIN EN 12608 szabvány szerint megfelelnek a legmagasabb minőségi előírásoknak.Ezáltal a VEKASLIDE 82 rendszere hosszú távú felhasználást és biztonságos működést tesz lehetővé hosszú éveken át. A sima profilfelületek nem hagynak teret a szennyeződésnek, extrém módon viharállóak, könnyű az ápolásuk és soha nem kell festeni őket – ezáltal a tolóajtó évtizedek múlva is ugyanolyan jó állapotban lesz, mint az első napon.

VEKA SLIDE 82