VEKASLIDE 70 erkélyajtó profil

A VEKA – mint világszinten vezető magas minőségű műanyag rendszereket gyártó cég -, kezdettől fogva kiváló hírnévnek örvend. Így van ez a DIN EN 12608 szabvány szerint gyártott kiváló minőségű „A” osztályú VEKA toló-ajtó rendszerekkel is, melyek rendkívül stabil profilból készülnek. A profilok belsejében található acélmerevítésnek köszönhetően a VEKA minőség nemcsak a rendkívül hosszú élettartam és sok éven át tartó könnyű kezelhetőséget jelent, hanem a betörésvédelem területén is a legmagasabb elvárásoknak felel meg. A VEKASLIDE 70 kiváló hőszigetelése a hőhídmentes profiloknak köszönhető. A biztonságot szolgáló kivitel az RC2 ellenállású osztályba sorolható, mely a rendőrség által is ajánlott biztonsági fokozat.
VEKA 70mm-es erkélyajtó profil

A nagy üvegfelületek korábban többnyire nagy hőveszteséget jelentettek. A VEKASLIDE 70 innovatív energiamegtakarító rendszere nemcsak világos otthont, de modern hatékonyságot is biztosít. Mindez a kiválóan szigetelő többkamrás profil kifinomult konstrukciójának, a Neopor®- tömítésű metszetnek és a hőhídmentes küszöbnek köszönhető. Az üvegezés típusától függően olyan kitűnő hőszigetelési értékek teljesülnek, amelyek az energia-megtakarítási előírásoknak (EnEV) játszva megfelelnek. Így segít Önnek a VEKASLIDE 70 értékes fűtési energiát és pénzt megtakarítani.
VEKA SLIDE 70

A VEKASLIDE 70 rendszerrel egyedi elképzeléseket valósíthat meg a látvány bárminemű csorbítása nélkül. Még az emeleti szinteken is diszkrét, keskeny peremek láthatók. A síkra záródó szárny, az egységesen körbefutó nút és a szintén tömör, akadálymentes küszöb elegáns szürke színben minden perspektívából stílusos külsőt kölcsönöznek a VEKASLIDE 70 rendszernek. További előny: a tömítések el vannak rejtve, akárcsak a szárny vízrései, így a nem túl szép vízrés takarók elhagyhatóak.
VEKA SLIDE 70

Akkor is, ha az időjárás kint hideg és barátságtalan: a VEKASLIDE 70 a lakásban mindig kellemes, meghitt hangulatot biztosít.Az értékes tömítések, melyek a teljes szárnyban körbefutnak és részben a kiegészítő profilokba is integrálva vannak, megbízhatóan védenek a huzat, a nedvesség ellen, és kiküszöbölik a hőhidat. Így bár milyen időjárás esetén biztonságban és kényelemben érezheti magát otthonában.

VEKA SLIDE 70

A VEKASLIDE 70 rendszerrel akár egyedi nyílászárók kialakítását is játszva megvalósíthatja: egyszerűen válassza ki kedvenc színárnyalatát a különböző színes fadekor kínálatunkból! Továbbá aluhéj borítás is kerülhet a keretekre, szintén a kedvenc színárnyalatában, mely a tolóajtónak még nemesebb külsőt kölcsönöz.
VEKA SLIDE 70

A tökéletesen sima profilfelületek nagyon könnyen tisztíthatók, így a kosznak semmi esélye. A műanyag profilokat egyébként sosem kell újralakkozni, újrafesteni. A VEKASLIDE 70 nyílászárók hosszú éveken át tiszta közérzetet biztosítanak.
VEKA SLIDE 70