Veka emelő-toló ajtórendszerek

Határtalan lakóélmény

Otthon – biztonságot és meghittséget jelent. Emellett megteremti a kibontakozás szabadságát, hogy igazán önmagunk lehessünk. A VEKA tolóajtó rendszerével mindez megvalósulhat: tágas terek, fény, friss levegő, amikor csak szüksége van rá – biztonságos védelem a széltől, az időjárástól és a hívatlan látogatóktól.

Engedjen be otthonába minél többet a természetből olyan tolóajtóval, mely színben, formában és funkcióban olyan egyedi lehet, mint amilyen Ön saját maga.

A VEKA profilokból készült műanyag teraszajtó rendszerek új lakóélményt kölcsönöznek a világos tereknek mindamellett, hogy kiválóan szigetelnek és rendkívül könnyű a kezelésük.

Energia- és költség-megtakarítás

A nagy üvegfelületek korábban többnyire nagy hőveszteséget jelentettek. A VEKA műanyag teraszajtói innovatív energiamegtakarító rendszere nemcsak világos otthont, de modern hatékonyságot is biztosítanak. Mindez a kiválóan szigetelő többkamrás profil kifinomult konstrukciójának, a Neopor®- tömítésű metszetnek és a hőhídmentes küszöbnek köszönhető. Az üvegezés típusától függően olyan kitűnő hőszigetelési értékek teljesülnek, amelyek az energia-megtakarítási előírásoknak (EnEV) játszva megfelelnek.

Így segít Önnek a VEKA tolóajtó értékes fűtési energiát és pénzt megtakarítani.

Elegáns megjelenés

A VEKA tolóajtó rendszerrel egyedi elképzeléseket valósíthat meg a látvány bárminemű csorbítása nélkül. Még az emeleti szinteken is diszkrét, keskeny peremek láthatók. A síkra záródó szárny, az egységesen

körbefutó nút és a szintén tömör, akadálymentes küszöb elegáns szürke színben minden perspektívából stílusos külsőt kölcsönöznek a VEKA tolóajtó rendszernek. További előny: a tömítések el vannak rejtve, akárcsak a szárny vízrései, így a nem túl szép vízrés takarók elhagyhatóak.

Teljes szigetelés / Tökéletes tömítés

Akkor is, ha az időjárás kint hideg és barátságtalan: a VEKA profilból készült műanyag erkélyajtó a lakásban mindig kellemes, meghitt hangulatot biztosít. Az értékes tömítések, melyek a teljes szárnyban körbefutnak és részben a kiegészítő profilokba is integrálva vannak, megbízhatóan védenek a huzat, a nedvesség ellen, és kiküszöbölik a hőhidat. Így bármilyen időjárás esetén biztonságban és kényelemben érezheti magát otthonában.

Több szín - változatosabb megjelenés

A VEKA tolóajtó rendszerrel akár egyedi nyílászárók kialakítását is játszva megvalósíthatja: egyszerűen válassza ki kedvenc színárnyalatát a különböző színés fadekor kínálatunkból! Továbbá aluhéj borítás is kerülhet a keretekre, szintén a kedvenc színárnyalatában, mely a tolóajtónak még nemesebb külsőt kölcsönöz.

Könnyű tisztítás

A tökéletesen sima profilfelületek nagyon könnyen tisztíthatók, így a kosznak semmi esélye. A műanyag profilokat egyébként sosem kell újralakkozni, újrafesteni. A VEKA nyílászárók hosszú éveken át tiszta közérzetet biztosítanak.

„A” osztályú VEKA profilok

Első osztályú nyílászárók: VEKA minőség!

Az „A” osztályú VEKA profilok a minőségi nyílászárók ideális alapjai: a még több stabilitásnak és sarokmerevítésnek köszönhetően betörésbiztosak, a legjobb hőszigetelési- és zajvédelmi értékeket garantálják, továbbá a hosszú évek használata során is kiváló működést biztosítanak.

Ezen igényekből kiindulva készítünk mi, mint VEKA szaküzem kizárólag csak „A” osztályú minőségi VEKA profilokból nyílászárókat a minőségi többlet elérése érdekében. (DIN EN 12608 szabvány szerint)

Színek

Hol vásárolhatok?

VEKA Partnerek

VEKA Visztonteladók