Veka ablakok

A tervezés határtalan öröme

Ablakot nem a polcról leemelve vásárolunk. A nyílászárók olyan egyedi darabok, melyek a gyártó üzemben a speciális igényeket és az épület jellegét figyelembe véve az otthonához készülnek.

Ezáltal a VEKA nyílászáró profilok széles keret-, szárny- és kiegészítő elem választéka által számtalan kivitelben rendelhető. Így fantáziájának nincsenek határai: legyen fehér vagy színes, karakteres kiegészítőkkel, mint osztók, vagy a formák által: kör, íves, háromszög, keskeny, csúcsos.

Minden lehetséges – az Ön egyedi stílusában.

Energia és költségcsökkentés

A többkamrás technikának köszönhetően a VEKA profilok kifejezetten alacsony hőátbocsátási értéket biztosítanak. Értékes fűtési energiát megspórolva a fűtési költségek csökkennek, és így a CO2 kibocsátás is minimális lesz.

Kiváló lakóklíma

A VEKA ablakprofilok kiváló szigetelési tulajdonsága gondoskodik a helyiségek csekély hőmérséklet különbségéről, így kellemes atmoszférát biztosít, a megbízható tömítések a hideg és a huzat számára sem hagynak esélyt.

Nagyobb biztonság

A nyílászáróknak elhelyezkedésüktől, elérhetőségüktől függően teljesen eltérő biztonsági követelményeknek kell megfelelniük. A VEKA profilból készült nyílászárókat speciális vasalatokkal, üvegekkel, kilincsekkel lehet individualizálni, ezáltal a betörés elleni biztonságot emelni.

Optimális hangszigetelés

A zajterhelés megzavarja az otthon nyugalmát, sőt az egészségre is hatással lehet. A VEKA profilokból készült nyílászárók hatékony védelmet nyújtanak zaj ellen, és ezáltal a legmagasabb zajvédelmi osztályba tartoznak.

Sokszínűség

A színes ablakok vagy ajtók egészen különleges hangsúlyt adnak a megjelenésnek. A több mint 50 szín és széles fadekor választék egészen egyedi megoldásokat is lehetővé tesz, legyen bármilyen típusú az épület.

A jövő értéke

Az új nyílászáró megtérülő befektetés, mivel emeli az ingatlan értékét. A kiváló minőségű SOFTLINE profilok a különösen sima felületüknek köszönhetően hosszú évekig szépek maradnak, tisztításuk gyors, könnyű, és soha nem kell festeni őket.

„A” osztályú VEKA profilok

Első osztályú nyílászárók: VEKA minőség!

Az „A” osztályú VEKA profilok a minőségi nyílászárók ideális alapjai: a még több stabilitásnak és sarokmerevítésnek köszönhetően betörésbiztosak, a legjobb hőszigetelési- és zajvédelmi értékeket garantálják, továbbá a hosszú évek használata során is kiváló működést biztosítanak.

Ezen igényekből kiindulva készítünk mi, mint VEKA szaküzem kizárólag csak „A” osztályú minőségi VEKA profilokból nyílászárókat a minőségi többlet elérése érdekében. (DIN EN 12608 szabvány szerint)

Színek

Hol vásárolhatok?

VEKA Partnerek

VEKA Visztonteladók