Kevés olyan kiegészítővel varázsolhat olyan hangulatot a nappalijába, mint egy minőségi kerti tolóajtóval. A VEKA következő cikkében bemutatjuk, hogy miért érdemes ilyen nyílászárót választani a tökéletes kertélményért.

Kerti tolóajtók: kiváló kiegészítők egy modern nappalihoz

Egy modern nappalinak sok fontos eleme lehet, de talán az egyik legfontosabb az elegendő természetes fényforrás. Ezt a lehető legegyszerűbben a nagy üvegfelületű kerti tolóajtókkal lehet megoldani: az ingatlan adottságaitól és a nyílászáró méretétől függően a legtöbb esetben akár több, mint 6 méteres falszélességen is választhatja ezt a megoldást. Emellett pedig a kerti tolóajtók önmagukban esztétikus megjelenéssel rendelkeznek és szinte bármilyen stílusú otthonhoz jól passzolnak.

Nem csak azért számítanak praktikus megoldásnak, mert még zárt ajtó mellett is bármikor lehet rálátása a kertjére, hanem mert rendkívül helytakarékosak is: sem a nappalitól, sem a terasztól nem vesznek fel el feleslegesen teret. Ráadásul, ha megfelelő műanyag profilt választ a kivitelezéshez, akkor a hőszigetelési értékeik is legalább olyan jók tudnak lenni, mint a bukó-toló megoldások.

Könnyen kezelhetőek, helytakarékosak és még jól is mutatnak: mondhatni minden lehetőség adott ahhoz, hogy megteremthesse otthonában is a tökéletes kertélményt.

Minőségi VEKA kerti tolóajtók: miért éri meg műanyag profilt választani?

Nem véletlen, hogy piacvezető cégként csakis műanyag profilokat gyárt a VEKA: ár-érték arányban ugyanis több szempontból is jobb választást jelent egy műanyag tolóajtó, mint egy fából vagy alumíniumból készült nyílászáró.

Többek között ezek a VEKA kerti tolóajtók előnyei:

Akár évtizedeken át is ugyanolyan tartósak maradnak

A műanyag tolóajtók minimális karbantartás mellett is ugyanolyan jól tudnak működni és ugyanolyan esztétikus látványt tudnak nyújtani, mint a vásárlás első napján. Ezzel nem csak az otthonának kényelmét tudja biztosítani egy olyan nyílászáróval, ami évtizedek után is jó állapotban marad, hanem az ingatlan értékállóságát is. Egy minőségi, karbantartásra nem szoruló nyílászárókkal felszerelt lakást ugyanis sokkal jobb áron el lehet adni.

Jóval egyszerűbb őket tisztítani

A VEKA kerti tolóajtókhoz választott profilok minimális figyelmet igényelnek csupán az Ön részéről, hogy évek után is rendeltetésszerűen tudjanak működni. Még ha az ő tisztításuknak is megvannak az aranyszabályai (mint például a PH semleges mosószeres víz használata), a fa profilokhoz képest jóval egyszerűbb ezt elvégezni és közel sem kell annyi időt rászánni. Ráadásul a fa profilokkal ellentétben nem is kell őket később újralakkozni.

Rengeteg lehetőséget biztosítanak az elegáns megjelenéshez

A VEKA kerti tolóajtók további előnye, hogy több, mint 50 színű profil közül válogathat. Ennek köszönhetően rengeteg választási lehetősége lesz, hogy olyan nyílászáró mellett tegye le végül a voksát, ami tökéletesen beleillik nappalijának stílusába. Csupán az Ön fantáziája szabhat határt annak, hogy milyen színvilággal szeretné kiegészíteni a kerti élményt.

Kiváló szigetelési értékekkel rendelkeznek

A VEKA műanyag profilok tökéletesen alkalmasak arra, hogy többrétegű üvegezéssel ellátott kerti tolóajtókkal mindig kellemes legyen nappalijának hőmérséklete, még a hidegebb évszakok alatt is. Az értékes tömítések a teljes ajtószárnyban körbefutnak, és hatékonyan védenek a huzattól és a nedvességtől.

Egy szó, mint száz: ha megbízható kerti tolóajtókat keres nappalijának tökéletesítéséhez, akkor mindenképp érdemes szétnéznie a VEKA műanyag profiljai között. Még több részletért nézze meg az oldalunkon található termék katalógusokat és ne felejtsen el ránézni a térképre sem, hogy könnyen megtalálhassa az Önhöz legközelebb eső viszonteladónkat!